Kerro sinäkin rokkimuistosi Virroilta

 

Pieni kaupunki ja iso tarina. 
 
Keräämme tietoa, kokemuksia ja materiaalia Virtain monipuolisesta rock-historiasta 1960-luvulta nykypäivään. Aineistoa kootaan Virtain kansalaisopiston muistelupiirissä, mutta voit osallistua hankkeeseen ja jakaa muistojasi myös sosiaalisen median kautta, esimerkiksi Facebookin tarinankeruuryhmässämme RockTown Virrat.
 
Tavoitteena on koostaa materiaalista kirja, jossa kerrotaan rockin tulosta maalaispaikkakunnalle, elävän musiikin yhdistyksistä, pienlehdistä, Rock SM-kilpailuihin osallistuneista paikallisista bändeistä sekä muusta ruohonjuuritason rokkielämästä, klubikeikoista, Kisapirtin, Työppiksen ja Hiekkarannan konserteista sekä tietenkin suurista Rantarock- ja Virrat Rockjuhannus -festareista. Kirja toteutetaan omakustanteena, joten aineistosta ei makseta palkkioita. Halutessaan saa kuitenkin nimensä näkyviin esim. kuvaajana. Aineistoa luovuttaessasi huolehdithan myös tekijänoikeuksista.
 
Kaikki muistot, tarinat ja kokemukset ovat arvokkaita. Voit jakaa sivulla myös valokuvia, kuvia keikkajulisteista, lipuista, rannekkeista, settilistoista, festaripaidoista, nimmareista tai ihan mistä vain Virtain rock-tapahtumiin liittyvästä. 
 
Toivomme, että jaat vain todellisia muistoja, sillä kaikkien muistojen alkuperää on tässä vaiheessa mahdotonta tarkistaa. Muistot eivät saa loukata ketään.
 
Kaikki näkökulmat ovat arvokkaita, olit sitten osallistuja, esiintyjä, järjestyshenkilö, tapahtumajärjestäjä, toimittaja, pullojen kerääjä tai satunnainen ohikulkija. Keskiössä on musiikki, mutta muitakin tapahtumiin liittyviä muistoja otetaan vastaan. Osa kokoontui Virroille rockista huolimatta – ja myös heidän näkökulmansa on arvokas.
 
Kiitos jo etukäteen osallistumisesta Rocktown Virrat -projektiin. 
 

 Yleisöä Rantarockissa vuonna 1990. Valokuva: © Heli Antila
 
 
#RockVirrat #RockTownVirrat

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hanoi Rocksin ensimmäinen keikka oli Kisapirtillä

Virtolaisia rokkibändejä 1960-luvulla

Hanke on käynnistynyt omakustanteisesti